All in Kitchen, stadsdeel Rivierenbuurt

Restaurant
All in Kitchen is een pop-up restaurant in de Rivierenbuurt. Het is gevestigd in een oud schoolgebouw dat volledig is omgebouwd voor de opnames van de gelijknamige RTL-5 serie. Als je binnenkomt moet je eerst door oude schoolgangen en trappen om in het restaurantgedeelte te komen. Het is er donker en er hangt een paarse gloed. Onze jassen worden aangenomen en hoewel er een tafeltje voor ons is gereserveerd is het geen probleem om toch ergens anders te gaan zitten.

Eten
Chef Otto Genz heeft een viergangen diner voor ons bereid, waarvan één vegetarisch. We beginnen met een voorgerecht van kabeljouwmousse met een schuimpje van biet. Het ziet er echt geweldig uit als een paddenstoel! Voor mij wordt een vega-variant gemaakt die een heerlijke rookachtige smaak heeft. Hier worden olijf-bitterballen en avocadomousse bij geserveerd. af1d0c69-b9f2-4832-9596-ef4e6692b624-edited

Vervolgens krijgen we een salade van zuurkool met ananas, geitenkaas en dille. Een geweldige combinatie die ik zelf nooit zou bedenken. Hierna komt er een groenten gerecht. En zeg nou zelf, dit lijken toch drie spiegeleieren?

img_3967-edited

Het is gemaakt van aardappel en pompoen!
Als dessert volgt een ensemble van verschillende soorten chocolade met ijs. Als mijn vriendin aangeeft dat ze niet zo van chocolade houdt, is dit geen probleem. Ze maken een gin-tonic variant voor haar. Oeh, nu ben ik stiekem misschien wel jaloers. Ik vond werkelijk alle gerechten een smaaksensatie!
Het personeel is vriendelijk en komt vaak (maar niet te vaak) vragen of alles naar wens is en geeft uitleg bij de gerechten.

Pokeren
En nu komt het spannendste gedeelte van de avond. We gaan pokeren! Net zoals in de serie.
De bedenker van de serie komt bij ons aan tafel zitten en ik geef eerlijk toe dat ik echt niet goed ben in pokeren…
Maar we winnen wel ons viergangen diner terug! Een potje poker, met een glas wijn, in het sfeervolle restaurant en dan nog winnen ook!

Ga deze heerlijke gerechten met verse seizoens- en streekproducten proeven. En doe het snel want tot en met 31 december 2016 kan je je diner terugwinnen met een potje poker!
Daarna kan je à la carte eten.
Er komen nieuwbouwwoningen op deze plek maar de komende tijd kun je nog genieten van dit pop-up restaurant. We hebben gehoord dat er in de zomer zelfs een heerlijk groot terras gaat komen!

Adres: Gaasterlandstraat 3-5

Misschien ook interessant voor jou?