ITG&G is verhuisd! Amsterdam wordt Den Haag!

Jaja, 020 wordt 070. Jullie weten dat ik dol ben op Amsterdam en vanuit mijn liefde voor die stad en haar culturele aanbod ben begonnen met Ideas to Go and Grow. Maar voor de liefde moet je soms iets achterlaten. Als je grote liefde mooie carrièrekansen krijgt die niet te combineren zijn met lange reistijd en een baby, dan verhuis je mee. Op Valentijnsdag zijn wij naar Den Haag verhuisd. Met pijn in mijn hart heb ik na 10 jaar mijn geliefde Amsterdam verlaten. Maar, eerlijk is eerlijk, met een baby op twee hoog wonen op 50 m2 maakte die stap wel iets gemakkelijker 😉

Ik heb er een tijd over na moeten denken. Wat wil ik nu met mijn blog? De website heb ik gebouwd om Amsterdam, wat ga ik nu doen? Na het een tijdje stil te hebben gelegd heb ik besloten om met ITG&G verder te gaan vanuit en over Den Haag. Met een baan en een baby weet ik dat het niet realistisch is om elke week naar Amsterdam te gaan om te gaan eten of een voorstelling te bezoeken. En ik ben wel van mening dat je moet schrijven over dingen die je zelf hebt gezien of ervaren hebt. Om echt je gevoel en visie te kunnen delen. De stukken die ik heb geschreven over Amsterdam zal ik op de website laten staan. Maar vanaf 2019 ga ik mij richten op Den Haag.

Den Haag is voor mij onbekend terrein en dat maakt het eigenlijk ook wel weer heel erg leuk. Tijd voor nieuwe ontdekkingen, nieuwe avonturen en nieuw ontmoetingen! Dichtbij het strand 🙂
Ik neem jullie graag mee op mijn culturele en culinaire ontdekkingstocht en zal de Haagse pareltjes met liefde met jullie delen!
Wordt vervolgd…

Liefs, Parissima

Misschien ook interessant voor jou?