Partisan, Stadsdeel De Baarsjes

Ik ga graag op zoek naar nieuwe hotspots in de stad. Maar als er dan één in je eigen buurt zit is dat extra fijn. Waar voorheen Fa. Spijkervet zat, is nu Café Partisan geopend.
Helaas was er geen zon meer op het terras maar binnen zit je ook prima. Partisan is namelijk een mooi, sfeervol restaurant met een industriële look met ruw beton, hout en veel planten.

De gerechten staan benoemd op de kaart met de hoofdingrediënten dus zo kan je makkelijk kiezen waar je zin in hebt. Bijzondere gerechten want niet alle ingrediënten waren mij bekend.

Fijn dat je de tussengerechten op de kaart ook als voorgerecht kan bestellen of andersom. Ik ben zelf vegetariër en dit vergroot wel je aantal opties.
Er wordt zelfs aangeboden dat de kok speciaal iets voor me kan maken!

Maar dat is niet nodig want ik bestel een vichyssoise (koude romige soep van aardappel en prei) met komkommer en dille. Hoewel ik het zelf niet kan proeven hoor ik van mijn vriend dat de tartaar ook zeer goed smaakt.

image1

Mijn hoofdgerecht met geitenkaas, doperwt en tuinbonen is lekker fris een welkome afwisseling naast de standaard combinatie van geitenkaas met appel, walnoot en honing.

De bediening is oplettend en zeer vriendelijk. En ja, we konden afsluiten met een glas Frangelico!
Als de bar dat heeft, weet je dat je goed zit!

Fijne aanwinst voor De Baarsjes!

Café Partisan
Adres: Admiraal de Ruijterweg 79.

Misschien ook interessant voor jou?