Van Kinsbergen, Prins Hendrikplein

Een heerlijk plein, het Prins Hendrikplein. Tijdens mijn vele wandelingen met de kinderwagen was mijn oog al een aantal keer gevallen op Gastropub Van Kinsbergen. Tegenwoordig let ik op andere dingen; in plaats van ‘hoeveel speciaal bier hebben ze op de tap’ is het nu vooral belangrijk of je er naar binnen kan met een kinderwagen. Dat kan hier prima!

Wij zijn hier op Koningsdag gaan lunchen met zijn drietjes. Het viel ons op hoe rustig het overal was in Den Haag op Koningsdag, maar hier was het gezellig druk. Hele aardige bediening, uitgebreide kaart en een goede wijnkaart. Er staat duidelijk aangegeven wat vegetarisch is of een vegetarische optie heeft. Daar houd ik van 🙂
De akoestiek is alleen wat heftig dus voor onze baby was er te veel lawaai. Daarnaast stond de muziek ook vrij hard. Maar als je zonder baby bent, is dit een heerlijke plek voor een uitgebreid ontbijt in het weekend of een zondagmiddagborrel.

Van Kinsbergen organiseert ook evenementen en proeverijen. De locatie is ook af te huren voor borrels dus kijk vooral even op de website. En vooral: ze hebben een heerlijk terras! Wij gaan zeker een keer terug als de zon schijnt..

Gastropub Van Kinsbergen
Prins Hendrikplein 15

Misschien ook interessant voor jou?